Dodano: 2011-07-04 21:44
Zaprosilibyście panowie Madame na piwo, a nie z mieczami, szablami i halabardami na dziewczę. Ładnie się przedstawiła, a wy co? Podrywacze psia jucha... 
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2011-07-04 22:08
| Madame-Industriale napisał(a): |
|
Mnie uczono - za komuny to było - że na początku każdej znajomości należy się przedstawić, toteż w ramach zaznajomienia się z tym portalem, a przez to - z racji jego charakteru - z ludźmi go współtworzącymi, właśnie to uczyniłam. |
Cześć, jestem Łukasz
Dodano: 2011-07-04 22:24
| KostucH napisał(a): |
Zaprosilibyście panowie Madame na piwo, a nie z mieczami, szablami i halabardami na dziewczę. Ładnie się przedstawiła, a wy co? Podrywacze psia jucha... ![]() |
To ja zaproszę na pieczonego psa domowej roboty.
Dodano: 2011-07-04 22:28
"Bujasz się jak liana i tak se rozkminiam, że brak ci tarzana" - może być?
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Dodano: 2011-07-04 22:31
| Durante napisał(a): |
| "Bujasz się jak liana i tak se rozkminiam, że brak ci tarzana" - może być? |
Wszystkie chwyty dozwolone.
Dodano: 2011-07-04 22:39
Czekam na "Czapter drugi", może być heca. <3
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Dodano: 2011-07-04 22:41 Zmieniono: 2011-07-04 23:09
| Luk napisał(a): |
| [quote:58c5bc816d="Madame-Industriale"]
Mnie uczono - za komuny to było - że na początku każdej znajomości należy się przedstawić, toteż w ramach zaznajomienia się z tym portalem, a przez to - z racji jego charakteru - z ludźmi go współtworzącymi, właśnie to uczyniłam. |
Cześć, jestem Łukasz
[/quote:58c5bc816d]
...cappo di tutti capi z tej strony
( przedstawiając się chowa szable do pochwy, po czym kłania się w pas ).
Dodano: 2011-07-05 00:03
| DonVitteo napisał(a): |
|
...cappo di tutti capi z tej strony ( przedstawiając się chowa szable do pochwy, po czym kłania się w pas ). |
Tylko nie zaczep nosem o podłogę.
Dodano: 2011-07-05 00:11
| SanguineVenari napisał(a): |
| [quote:54db37fb0b="DonVitteo"]
...cappo di tutti capi z tej strony ( przedstawiając się chowa szable do pochwy, po czym kłania się w pas ). |
Tylko nie zaczep nosem o podłogę. [/quote:54db37fb0b]
O to się nie martw.
Dodano: 2011-07-05 00:15
| Bądź tu człowieku życzliwy ... |
Ależ ja doceniam Twoją życzliwość :)
Dodano: 2011-07-05 00:36 Zmieniono: 2011-07-05 00:52
A już myślałam, że gardzisz ... Bobyś musiał dobyć tej zardzewiałej szabelki na pojedynek.
Tylko uważaj, by podczas walki w pół się nie złamała.
Dodano: 2011-07-05 01:01
A już myślałam, że gardzisz ... Bobyś musiał dobyć tej zardzewiałej szabelki na pojedynek. Tylko uważaj, by podczas walki w pół się nie złamała. |
Oj, zbytek łaski :)
Dodano: 2011-07-05 01:03
| DonVitteo napisał(a): |
|
Oj, zbytek łaski :) |
Znaj dobroć pani.
Dodano: 2011-07-05 09:05
| KostucH napisał(a): |
Zaprosilibyście panowie Madame na piwo, a nie z mieczami, szablami i halabardami na dziewczę. Ładnie się przedstawiła, a wy co? Podrywacze psia jucha... ![]() |
Kostuszku drogi, nie minął miesiąc, odkąd trafiłam do tutejszej społeczności, a już skonfrontowałam się z paroma osobami. Cóż, jak mawiał Richelieu: "Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami sobie poradzę". Przy okazji, nie pijam piwa. Zdecydowanie bardziej wolę wino.
| Durante napisał(a): |
| Czekam na "Czapter drugi", może być heca. <3 |
Skrajne emocje - gwarantowane.
All pigs must die!!!
Dodano: 2011-07-05 11:14
| Madame-Industriale napisał(a): |
| Kostuszku drogi, nie minął miesiąc, odkąd trafiłam do tutejszej społeczności, a już skonfrontowałam się z paroma osobami. Cóż, jak mawiał Richelieu: "Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami sobie poradzę". Przy okazji, nie pijam piwa. Zdecydowanie bardziej wolę wino. |
Fantastycznie zatem, miło słyszeć. Przytoczony cytat pana Richlieu znam już od dość dawna ale nie powiem kto mi go objawił i zasugerował wziąć do serca. Ach, mogłem to piwo wziąć w cudzysłów, na myśli miałem intencje.
"God made me a cannibal to fix problems like you."