Chapter I: About Madame Industriale. Strona: 2

Dodano: 2011-07-04 21:44

Zaprosilibyście panowie Madame na piwo, a nie z mieczami, szablami i halabardami na dziewczę. Ładnie się przedstawiła, a wy co? Podrywacze psia jucha...

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2011-07-04 22:08

Madame-Industriale napisał(a):

Mnie uczono - za komuny to było - że na początku każdej znajomości należy się przedstawić, toteż w ramach zaznajomienia się z tym portalem, a przez to - z racji jego charakteru - z ludźmi go współtworzącymi, właśnie to uczyniłam.

Cześć, jestem Łukasz

Dodano: 2011-07-04 22:24

KostucH napisał(a):
Zaprosilibyście panowie Madame na piwo, a nie z mieczami, szablami i halabardami na dziewczę. Ładnie się przedstawiła, a wy co? Podrywacze psia jucha...

To ja zaproszę na pieczonego psa domowej roboty.

Dodano: 2011-07-04 22:28

"Bujasz się jak liana i tak se rozkminiam, że brak ci tarzana" - może być?

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Dodano: 2011-07-04 22:31

Durante napisał(a):
"Bujasz się jak liana i tak se rozkminiam, że brak ci tarzana" - może być?

Wszystkie chwyty dozwolone.

Dodano: 2011-07-04 22:39

Czekam na "Czapter drugi", może być heca. <3

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Dodano: 2011-07-04 22:41 Zmieniono: 2011-07-04 23:09

Luk napisał(a):
[quote:58c5bc816d="Madame-Industriale"]
Mnie uczono - za komuny to było - że na początku każdej znajomości należy się przedstawić, toteż w ramach zaznajomienia się z tym portalem, a przez to - z racji jego charakteru - z ludźmi go współtworzącymi, właśnie to uczyniłam.

Cześć, jestem Łukasz [/quote:58c5bc816d]

...cappo di tutti capi z tej strony ( przedstawiając się chowa szable do pochwy, po czym kłania się w pas ).

Dodano: 2011-07-05 00:03

DonVitteo napisał(a):

...cappo di tutti capi z tej strony ( przedstawiając się chowa szable do pochwy, po czym kłania się w pas ).

Tylko nie zaczep nosem o podłogę.

Dodano: 2011-07-05 00:11

SanguineVenari napisał(a):
[quote:54db37fb0b="DonVitteo"]

Tylko nie zaczep nosem o podłogę. [/quote:54db37fb0b]

O to się nie martw.

Dodano: 2011-07-05 00:14

Bądź tu człowieku życzliwy ...

Dodano: 2011-07-05 00:15

Bądź tu człowieku życzliwy ...

Ależ ja doceniam Twoją życzliwość :)

Dodano: 2011-07-05 00:36 Zmieniono: 2011-07-05 00:52

A już myślałam, że gardzisz ... Bobyś musiał dobyć tej zardzewiałej szabelki na pojedynek. Tylko uważaj, by podczas walki w pół się nie złamała.

Dodano: 2011-07-05 01:01

A już myślałam, że gardzisz ... Bobyś musiał dobyć tej zardzewiałej szabelki na pojedynek. Tylko uważaj, by podczas walki w pół się nie złamała.

Oj, zbytek łaski :)

Dodano: 2011-07-05 01:03

DonVitteo napisał(a):

Oj, zbytek łaski :)

Znaj dobroć pani.

Dodano: 2011-07-05 09:05

KostucH napisał(a):

Kostuszku drogi, nie minął miesiąc, odkąd trafiłam do tutejszej społeczności, a już skonfrontowałam się z paroma osobami. Cóż, jak mawiał Richelieu: "Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami sobie poradzę". Przy okazji, nie pijam piwa. Zdecydowanie bardziej wolę wino.

Durante napisał(a):
Czekam na "Czapter drugi", może być heca. <3

Skrajne emocje - gwarantowane.

All pigs must die!!!

Dodano: 2011-07-05 11:14

Madame-Industriale napisał(a):
Kostuszku drogi, nie minął miesiąc, odkąd trafiłam do tutejszej społeczności, a już skonfrontowałam się z paroma osobami. Cóż, jak mawiał Richelieu: "Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami sobie poradzę". Przy okazji, nie pijam piwa. Zdecydowanie bardziej wolę wino.

Fantastycznie zatem, miło słyszeć. Przytoczony cytat pana Richlieu znam już od dość dawna ale nie powiem kto mi go objawił i zasugerował wziąć do serca. Ach, mogłem to piwo wziąć w cudzysłów, na myśli miałem intencje.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło